Tarsus’ta hedef 2’de 2

Tarsus’ta hedef 2’de 2

Misli.com Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde hafta sonu oynanan karşılaşmada HDI Sigorta Yolava VİP’i 21 sayı farkla yenen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı 20. Hafta karşılaşmasında Çarşamba günü Kırklareli Basketbol’a konuk olacak. Tarsuslu periler Pazar günü ise Fenerbahçe Gelişim’i konuk edecek.

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı oyuncuları çalışmalarını tamamlayarak Kırklareli maçı için bu kente gitti. Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı As Başkan İsmail Altun, Başantrenör Mustafa Secerlioğlu ve oyuncularla takım hareket etmeden önce akşam yemeğinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Takımın sorunları ilgilenen Başkan Haluk Bozdoğan’a ise teşekkür edildi. 18 Maçta 16 galibiyet alarak 34 puan ile lider durumda olan Tarsus Belediyesi’nin bugün karşılaşacağı Kırklareli Basketbol ise 12 galibiyet sonunda elde ettiği 30 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Kırklareli Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve TBF/youtube kanalından canlı yayınlanacak.

“TEHLİKELİ TAKIM DİKKAT ETMEK LAZIM”

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu, şampiyonluk maçında bugün Kırklareli ile Pazar günü ise Fenerbahçe Gelişim ile karşılayacaklarını söyledi. Bir haftada yapacakları 2 maçta hedeflerinin 2’de 2 olduğunu anlatan Secerlioğlu, “Kırklareli iyi giden bir takım. Şu anda 4. sıradalar. Biraz tehlikeli bir takım. İki gün boyuncu çalışmalarımızı yaptık. Kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir maç. Pazar günü karşılaşacağımız Fenerbahçe ise 2. sırada. Ona da pür dikkat edip bu 2 ekibi ekibi geçersek zaten şampiyonluğu yüzde 50 yakalamış olacağız” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

100 yıllık kulübün kapısına kilit vuruluyor!