“3 puanla dönmek istiyoruz”

“3 puanla dönmek istiyoruz”

TFF 3. Lig’de geçen hafta BC Group Ağrı 1970 Spor’u 1-0 yenerek 43 puan ile liderliğini sürdüren Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı İDAŞ Çatalcaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, Çatalca’nın özellikle kendi sahalarından çok sert bir kültür oluşturduğunu söyledi.

Rakibin sahasının sentetik olduğunu hatırlatan Aka, “Orada iyi bir oyun ve mücadele kültürü oluşturmuş bir takıma karşı oynayacağız. İç sahada dış sahaya göre çok farklı sonuçlar alıyorlar. Gerçekten bizim adımıza zor bir maç olacak. Belki de Ordu maçından da daha önemli bir maça çıkıyoruz. Bu maçı ve Ordu maçını kazandığımızda ligi farklı bir boyuta getireceğiz. 3 günlük süreyi iyi değerlendirip rakibimize karşı çok iyi hazırlanmamız gerektiğini oyuncularıma ilettim. Bununla ilgili önemli analizlerimiz var. Analizlere göre geliştirmemiz gereken birtakım şeyler var. Ona yönelik çalışıp inşallah cumartesi günü güzel bir skor güzel bir 3 puan ile dönmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çay saatinde tenis öğrendiler